Previous
Next
0 +
ЗАДОВОЛНИ КУПУВАЧИ СЕКОЈ МЕСЕЦ!

СТАРА ЦЕНА

Промотивната цена важи уште

Hours
Minutes
Seconds

Нарачајте веднаш по промотивна цена од само

Ставете ја количината на восок што ви е потребна и вклучете го апаратот да се загрева на температура што ви одговара.

Причекајте додека восокот се стопи и ја добие потребната состојба за употреба.Користете шпатула за нанесување

Нанесувајте тенок слој восок во правец на растење на влакната, потоа причекајте малку и тргајте обратно од правецот на растење на влакната.

Пополнете ги следните полиња за да направите нарачка

Нарачај сега за само

Промотивна цена важи уште

Hours
Minutes
Seconds

Стара цена

Пакетот содржи:

 Pro Wax100
 100гр. восок
 шпатули

Спецификации:

Моќност: 80W
Капацитет: 500ml
Димензии : дијаметар 18cm x висина 15cm
Димензии на котлето: дијаметар 10.5cm x висина 6.5cm
Работи на: 220-240V
Фреквенција: 50 / 60Hz
Димензии на пакет: 20 * 20 * 15cm

КАРАКТЕРИСТИКИ

Pro Wax 100

Апаратот е наменет за домашна и професионална употреба, има доста предности кои го прават совршен.

Основа

Основата каде што се поставува садот е метална и ја спроведува топлината насекаде, константно и пред се - сигурно!

Пластичен Капак

Капокот содржи дупчиња и помага за да се одржува температурата и состојбата на веќе стопениот восок!

Регулирање на температура

Апаратот содржи потенциометар, со негово користење ја прилагодувате температурата од min - max, има и термостат за самостојно исклучување за да не прегрее.

Алуминиумски сад

Садот собира 500ml, има и рачка за полесна употреба. Направен од најмодерените материјали и во целост безбеден за топење восок за депилација.

0 +
Купувачи секој месец!

Едноставен начин на употреба

Ставете ја количината на восок што ви е потребна и вклучете го апаратот да се загрева на температура што ви одговара.

Причекајте додека восокот се стопи и ја добие потребната состојба за употреба.

Користете шпатула за стопениот восок и нанесувајте го по правец на растење на влакната потоа причекајте кратко време додека се залепи убаво и тргајте обратно од правецот на растење на влакната.