20 minute dental white – сет за избелување на заби

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

299.00ден 800.00ден

Преглед на производот

-Брз и едноставен за употреба
-Резултати се видливи
-Нема болка или ниту било какво чувство во устата

Опис

20 minute dental white – сетот за избелување на забите е целосно безбеден и ќе ви помогне да направите вашите заби побели дури за осум нијанси. Користејќи професионална стоматолошка технологија, со само 20 минути користење ( до 30 апликации може ) има доволно време да произведе длабоко дејство кислород што ќе го забрза процесот на белеење и ќе ги отстрани и најситните потемнети површини.