SENCOR Скара SBG 106BK

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

3,199.00ден 3,800.00ден

Преглед на производот

 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 2300 W
 • Две површини за работа
 • Едноставно печење
Категорија:

Опис

 • Боја: црна
 • Моќност на грејачот: 2300 W
 • Едноставно печење
 • Скара за здраво печење со малку маснотии
 • Идеална за готвење на риба, месо и зеленчук
 • Две површини за работа (мазна и ребраста)
 • Прилагодлив термостат од 100ºC-220ºC
 • Заштита од прегрејување: 1м
 • 2 години гаранција