AEG Фен HT 5686

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,399.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

 • Боја: бела
 • Заштита од прегрејување
 • Ладно дување – COOL SHOT
 • Приклучна сила : 1800 W
Категорија:

Опис

 • Боја: бела
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Заштита од прегрејување
 • Ладно дување – COOL SHOT
 • 2 нивоа на температури
 • Екстремно долг и флексибилен кабел
 • База која се монтира на ѕид за заштеда на простор