AEG Сет за маникир MPS 5693

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,299.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

 • Практичен уред за козметичка нега на вашите раце и нозе
 • Вклучување / исклучување на држачот
 • 10 различни додатоци
 • Практична кутија за чување
Категорија:

Опис

 • Практичен уред за козметичка нега на вашите раце и нозе
 • Вклучување / исклучување на држачот
 • 10 различни додатоци:
  -1 за полирање
  -2 дискови за отстранување на калус (груб / фин)
  -2 дискови за нокти (груб / фини)
  -1 голема додаток конус
  -2 мали додатоци конуси (истакнати / тапи)
  -1 четка за нокти
  -1 кутикуларен туркач
 • Батерија за полнење
 • Ако батеријата е празна, користете ја директно со напојување
 • Индикаторот за полнење светлина
 • Практична кутија за чување
 • Батерија: 1.2 V, 600 mA / h
 • Мрежен адаптер, примарен 100-240 V, 50/60 Hz
 • Излезен напон: DC 3 V