Алуминиумски стап за одење

600.00ден 890.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121070

Категорија:

Опис

Алуминиумски стап идеален за планинарење.

Може лесно да се расклопи.

Стапот е практичен и преносен, лесно се собира и не завзема многу простор.

Достапен е во повеќе бои: сребрена, црвена и сина.

Димензии на производот:

– расклопен: 52 cm.

– склопен: 110 cm.