Arctic Air – пренослив клима уред

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,199.00ден 2,000.00ден

Преглед на производот

Единстветното и најдобро решение за летниот период како да се спасите од жешкото време и непријатната температура во домот, канцеларијата, надвор од домот и сл.
Arctic Air е револуционерен и доста економичен производ кој содржи три функции, од кои едната е за ладење, го навлажнува воздухот и исто така и го прочистува од прашина чад и алергените кои ги има во воздухот.

 • Лесен за употреба, едно копче за приклучување и едно за подесување на ниво на ладење (вкупно 3 нивоа)
 • Додадете ладна вода или лед и уживајте во свежиот и ладен воздух
 • USB кабел за напојување, може да се користи било каде
 • Тивок и речиси безчујен, работи без фреон
 • 7 бои за различна естетска и релаксирачка атмосфера
 • Троши помалку од 2 денари електрична енергија/час
 • Резервоар: 750ml
 • Моќност: 350W
 • Димензии: 20 x 18 x 18cm

Опис