Атмосверски светла за во автомобил RGB

499.00ден 900.00ден

Преглед на производот

Атмосверски светла за во кола во повеќе бои:

Пакетот вклучува:
4x LED ленти
1x Далечински управувач
1x Приклучок за во запалка
Боја: RGB (бела / црвена / сина / зелена / ледено сина / портокалова / жолта / розова)
Агол на зрачење: 180 степени Осветлување со широк агол

Категорија:

Опис