Audi A4 Android Navigacija

6,490.00ден7,190.00ден

Clear Selection

Преглед на производот

Универзално мп5 андроид радио со навигација. Во цената следува и рамката за Audi A4 можете да одберете радио со 1гб рам или 2гб со 16гб ром меморија.

Одговара на следниве модели: A4 (B6) 2002-2006 A4 (B7) 2002-2007

за повеќе информации контактирајте на фејсбук или на 079 285 613