Автобус на далечинско

850.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32489
Категорија:

Опис

• Автобус на далечинско со прекрасен дезен и квалитет. Изненадете ги вашите најмили.
• Овој автобус ќе биде омилената играчка на вашите најмили.
• Се движи во сите насоки лево, десно, напред, назад.
• Кабелче со USB приклучок за полнење на батериите на џипот.
• Производот користи 2×1.5V AA батерии за далечинското и 3×1.5V AA батерии за автобусот кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на пакувањето: 34x13x11 cm.
• Димензии на производот: 24x5x8 cm.

(играчка)(автобус)(igracka)(avtobus)