Автомобил на акумулатор Volkswagen touareg

18,490.00ден 20,000.00ден

Преглед на производот

Забава за вас и вашето дете. Автомобил на акумулатор кој можете вие да го контролирате преку далечинскиот управувач или да го препуштите управувањето на детето од својот волан. Автомобилот има и приклучоци за музика и мемориски картички, преку кои истовремено ќе можете да ја слушате и заедничката омилена музика.
Шифра: 30543
Боја: бела и црна
Категорија:

Опис

• EVA гуми.
• Безбедносен појас на седиштето.
• Музика,MP3 и SD приклучок.
• Led светла.
• Далечински управувач.
• Мотор 2x350W.
• 3 брзини.
• Вратите се отвараат.
• Батерија 1x12V/A.
• Димензии на автомобилот:105x54x50 cm

(avtomobil) (kola) (akumulator)