Aвтомобил на батерии

500.00ден 800.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32745
Категорија:

Опис

• Играчка која со сигурност ќе го привлече вниманието на вашето момче.
• Се движи 360 степени.
• Кога ќе наиде на некоја пречка автоматски го менува правецот на движење.
• Има светлосни и звучни ефекти.
• При одредено време на движење се врти во круг, почнува да танцува и вратите се отвораат.
• Наменет е за деца над 3 години.
• Производот користи 3×1.5V AA батерии кои не се вкличени во пакувањето.
• Димензии на производот: 21x10x5 cm.
• Димензии на пакувањето: 23x10x6 cm.

(играчка)(автомобил)(igracka)(avtomobil)