Автомобил на далечинско

650.00ден 900.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32673
Категорија:

Опис

• Автомобил со впечатливи бои и одличен квалитет. Изненадете го вашето дете.
• Овој автомобил ќе биде омилената играчка на вашето дете.
• Автомобилот се движи со механизам напред-назад и лево-десно.
• Наменет е за деца над 6 години.
• Производот користи 3×1.5V AA батерии во автомобилот и 2×1.5V AA батерии во далечинското, кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 21x10x3 cm.
• Димензии на пакувањето: 28x10x13 cm.

(avtomibil)(dalecinsko)(автомобил)(далечинско)