Автомобил на далечинско

800.00ден 1,150.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32674
Категорија:

Опис

• Автомобил со впечатливи бои и одличен квалитет. Изненадете го вашето дете.
• Овој автомобил ќе биде омилената играчка на вашето дете.
• Автомобилот има светлечки фарови, се движи со механизам напред-назад и лево-десно.
• Наменет е за деца над 6 години.
• Производот користи 3×1.5V AA батерии во автомобилот и 2×1.5V AA батерии во далечинското, кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 23x10x5 cm.
• Димензии на пакувањето: 32x11x15 cm.

(играчка)(автомобил)(играчка)(автомобил)