Baby Monitor – Безжичен дигитален монитор за бебе

2,999.00ден 4,150.00ден

Преглед на производот

Безжичен дигитален бебе монитор со најниска цена во МК = 2999 денари.

Дисплеј во боја со камера за дневно и ноќно снимање.
Звучник и микрофон за двонасочна комуникација, во секое време може да му зборувате на вашето бебе.
Снимени смирувачки и приспивни звуци.
Следење на температурата каде што е поставена камерата.
Мала и пренослив, удобен за носење.
Поддршка на повеќе јазици, Англиски, Француски, Шпански, Италијански, Германски.

Категорија: