Баскет

350.00ден 500.00ден

Преглед на производот

Топка баскет за млади од 12+ години, погодна за внатрешна и надворешна употреба.
Шифра: 32608

Опис

• Топка баскет за млади од +12 години, погодна за внатрешна и надворешна употреба.
• Составена од издржлив висококвалитетен гумен материјал за оптимална контрола на зафатот и топката.
• Димензии на производ: 22×22 cm.

(топка)(баскет)(спорт)(дружење)(активност)(забава)(topka)(basket)(sport)(druzenje)(aktivnost)(zabava)