Баскет со жолта линија

550.00ден 700.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31475

Опис

• Баскет за сите љубители на кошарката и спортот.
• Баскет за деца над 12 години, погодна за внатрешна и надворешна употреба.
• Составена од издржлив висококвалитетен гумен материјал за оптимална контрола на зафатот и топката.
• Димензии на производот: 24×24 cm.

(баскет)(basket)