Бебе со сет за банање

1,100.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32740
Категорија:

Опис

• Играчка со која вашето дете може да се забавува секој ден.
• Сетот се состои од бебе, сапун, шампон, мрежа за бањање и гума.
• Бебето мочка.
• Наменет е за деца над 3 години.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на пакувањето: 16x26x6 cm.
• Димензии на производот: 34x32x10 cm.

(играчка)(бебе)((igracka)(bebe)