Биро со метална конструкција ДЕНВЕР 59

1,999.00ден 3,690.00ден

Преглед на производот

Код за нарачка: ДЕНВЕР 59 – MK20-01-02

Димензии: 60x90cm
Висина: 75cm
Материјал: Иверица 1ва класа
ПВЦ кант трака 0.8mm
Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
Метална конструкција
Категорија:

Опис

Биро со метална конструкција ДЕНВЕР 59
Димензии: 60x90cm | Висина: 75cm
Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили.
Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.
Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
Лесна монтажа со помош на чекан и шрафцигер(крстач).