Bluetooth мониторче 7 inchi

1,599.00ден 2,200.00ден

Преглед на производот

Големина на екранот: 7 инчен екран
Вградена Bluetooth функција
USB, SD CART PORT
Копчиња на допир

Категорија:

Опис