BMW E46 Android Navigacija

6,590.00ден7,290.00ден

Clear Selection

Преглед на производот

Универзално мп5 андроид радио со навигација. Во цената следува и рамката за BMW E46 можете да одберете радио со 1гб рам или 2гб со 16гб ром меморија.

Одговара на следниве модели: 1997-2005

за повеќе информации контактирајте на фејсбук или на 079 285 613