BOMANN Фритеза голема FR 2223CB

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

2,389.00ден 3,000.00ден

Преглед на производот

 • Фритеза со ладно куќиште
 • Прилагодлив термостат
 • Капак со филтер и прозорец
 • Сила : 1800 W
Категорија:

Опис

 • Фритеза со ладно куќиште
 • Прилагодлив термостат
 • Сијаличка индикатор
 • Капак со филтер и прозорец
 • Капацитет на маслото 2 л
 • Нелеплива површина
 • Максимална температура : 190 °C
 • Тежина 2,45 кг
 • Напојување : 230 V / 50 Hz
 • Сила : 1800 W
 • 1 година гаранција