Ротирачка кутија за апетисани

499.00ден 800.00ден

Преглед на производот

Цветна ротирачка кутија за апетисани изработена од пластика за храна, нетоксична,
без мирис. Силиконска подлога на дното анти лизгање, лесно за употреба.

Категорија: