Електрична четка за фенирање и стилирање на коса

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

649.00ден 2,600.00ден

Преглед на производот

Електрична четка за сушење и фенирање на коса и можност за различни стилови на фризура, дизајнирана да и даде одличен волумен на косата исто така и преграсен сјај во само еден чекор.

Уникатниот овален дизајн на четката ја мазни косата додека заоблените рабови брзо создаваат волумен од коренот се до краевите во само едно поминување низ влакната.

 

Опис

Големина: 33.5 x 7.6 cm
Должина на кабелот: 2m, ротација на 360 степени
Нето тежина: 600g
Моќност: 1000W,  220V
Три температурно греење: ниско, средно и високо.
Температура: 120 степени