Chevrolet Cruze Android Navigacija

6,990.00ден7,690.00ден

Clear Selection

Преглед на производот

Универзално мп5 андроид радио со навигација. Во цената следува и рамката за Chevrolet Cruze можете да одберете радио со 1гб рам или 2гб со 16гб ром меморија.

Одговара на следниве модели: 2009-2011

за повеќе информации контактирајте на фејсбук или на 079 285 613