Цистерна на далечинско

950.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32755
Категорија:

Опис

• Преземете ја улогата на одличен возач на камион и уживајте во бесконечната забава.
• Цистерната се движи во насоки наперд-назад и лево-десно. Има светлосни ефекти.
• Производот користи 3×1.5V AA батерии во цистерната и 2×1.5V AA батерии во далечинското кои не се вклучени во пакувањето.
• Наменет е за деца над 3 години.
• Димензии на производот: 19x8x6 cm.
• Димезнии на пакувањето: 35x14x7 cm.

(играчка)(цистерна)(igracka)(cisterna)