Citroen Jumper/Fiat Ducato/Pegueot Boxer Android Navigacija

7,090.00ден7,690.00ден

Clear Selection

Преглед на производот

Универзално мп5 андроид радио со навигација. Во цената следува и рамката за Citroen Jumper/Fiat Ducato/Pegueot Boxer можете да одберете радио со 1гб рам или 2гб со 16гб ром меморија.

Одговара на следниве модели:Citroen Jumper 2011-2015 Fiat Ducato MY 2011+ Pegueot Boxer 2011-2015

за повеќе информации контактирајте на фејсбук или на 079 285 613