Детско столче

500.00ден 650.00ден

Преглед на производот

Шифра: 27703
Боја: жолта, плава, зелена, црвена

Опис

• Заборавете го тешкото качување на големите столови и заменете го со безбедно мало столче.
• Составено од пластика со висок квалитет, прикладно за повеќе намени кај дечињата.
• Димензии на производот: 32x50x30 cm.