Дидикар

1,650.00ден 1,950.00ден

Преглед на производот

Шифра: 33416

Категорија:

Опис

• Забавна  играчка за деца.
• Безбедна за користење во затворен и отворен простор, на секоја површина.
• Овој дидикар помага во подобрувањето на координацијата, умешноста за балансирање, свесност за брзина и простор и правилен физички развој.
• Без педали.
• Димензии на производот: 71x34x40 cm.
• Димензии на седишниот дел: 26×22 cm.