Дидикар

2,290.00ден 2,690.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32741

Категорија:

Опис

• Оргинална и забавна  играчка за деца.
• Безбедна за користење во затворен и отворен простор, на секоја површина.
• Овој дидикар помага во подобрувањето на координацијата, умешноста за балансирање, свесност за брзина и простор и правилен физички развој.
• Без педали.
• Има звучни ефекти.
• Производот користи 3×1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 64x40x33 cm.