Диносаурус

850.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

Шифра: 30645
Категорија:

Опис

• Самодвижечки диносаурус, главата му се врти лево-десно,устата ја отвара и затвара, има лед сијалички и звучни ефекти. Испушта автентични звуци.
• Работи на батерии 3×1.5 AA батерии. Батериите не се вклучени во пакувањето.
• Димензија на диносаурусот: 48x22x14 cm.
• Димензија на пакувањето: 36,5x20x15 cm.

(диносаурус) (диносаурус со крила) (dinosaurus)(dinosaurus so krila)