Диспанзер за храна за милениче катапул

940.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

• Ова е мултифункционален производ за домашни миленици кој комбинира прибор за јадење со играње и ја подобрува интелигенцијата на домашните миленици.

Шифра: 16129

Категорија:

Опис

• Забавен дизајн на диспензерот за храна.
• Кучето нежно ја притиска горната положба, а од 4-те канали на дното лесно може по случаен избор да падне одредена количина на храна.
• Димензии на пакувањето: 15×18 cm.
• Димензии на производот: 18×14 cm.