Домино фарма

950.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32495
Категорија:

Опис

• Поттикнете ја фантазијата на вашите деца со оваа забавена домино фарма.
• Повеќечасовна забава.
• Производот се движи напред и испушта звук.
• Наменет е за деца над 3 години.
• Производот користи 2×1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 14x38x8 cm.
• Димензии на пакувањето: 33x23x8 cm.

(играчка)(домино)(igracka)(domino)