Друштвена игра Лимон

500.00ден 900.00ден

Преглед на производот

Друштвена игра
Шифра: 31527
Категорија:

Опис

• Погоди или натопи се!
• Сите лимони може да се полнат со вода, но само два од нив прскаат. Секој играч става лимон пред себе кога ќе го слушнат електронскиот тајмер ги менуваат позициите на било кои лимона. Со истекување на времето, тие го превртуваат својот да / не чип за да погодат дали нивниот лимон прска вода или не. Ако погодат, тие се насочени кон некој друг, во спротивно тие се насочуваат кон себе.Секој што погодил правилно, добива чип од лимон и првиот што собрал три чипови ја добива играта.
• Производот користи 2 x 1.5V AAA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на пакувањето : 26x26x6 cm.

(друштвена игра)(игра)(drustvena igra)(igra)