Друштвена игра риболов

800.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

Друштвена игра за двајца, победник е тој кој што ќе улови повеќе риби додека подлогата се врти.
Шифра: 32011
Категорија:

Опис

• Друштвена игра за двајца, победник е тој кој што ќе улови повеќе риби додека подлогата се врти.
• Производот користи 3 батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 33x33x5 сm.
• Димензии на пакувањето: 34x34x6 сm.

(drustvena)(igra)(ribolov)(ribi)