Дрвена торта

850.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31483
Категорија:

Опис

• Производ идеален за најмалите обожаватели на слатко и на убави и забавни роденденски забави.
• Играчка која ќе им овозможи одлична имагинативна игра на децата.
• Во производот се вклучени роденденски свеќи, подлога за торта, слатки додатоци, вилушка и нож.
• Производот се состои од 6 парчиња со лепенка.
• Димензии на производот: 19х18×1 cm.
• Димензии на пакувањето: 25x25x6 cm.

(дрвена)(торта)(парчиња)(лепенки)(drvena)(torta)(parcinja)(lepenki)