DVD радио со екран на допир и GPS

7,999.00ден9,899.00ден

Clear Selection

Преглед на производот

Имате опција да изберете дали сакате ДВД плеерот да биде со или без GPs.

Специјални карактеристики:
MP3 плеер, полнач , CD плеер, радио приемник, екран на допир, мобилен телефон, Bluetooth, вграден GPS
Излезна моќност: 50W-50W-50W-50W
Дигитален медиумски формат: JPEG, видео CD, WMA, DVD-R / RW, DVD-RAM, Mp3, CD
Надворешна меморија: 32G
rom 1G
Resolution: 800 * 480

SKU: N/A Категории: ,

Опис