Едукативна печурка

800.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

Едукативна печурка која овозможува на вашето дете развој на допир,слух и вид.
Шифра: 32002
Категорија:

Опис

• Едукативна печурка која овозможува на вашето дете развој на допир,слух и вид.
• Овозможува рано запознавање со боите.
• Прстените на играчката се вадат така што му давате на вашето дете да ги намести правилно за да биде балансирана и иста од двете страни печурката.
• Кога ќе ја вклучите и исклучите испушта звуци.
• Кога балансирањето не е правилно,односно премногу на лево или премногу на десно испушта смешни звуци од цртаните.
• Кога ќе ги притиснете копчињата исто така испушта звуци.
• Производот користи 2×1,5 V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на кутијата: 30x22x11 cm.
• Димензии на производот: 24x18x10 cm.

(едукативнапечурка)(играчказабебе)(edukativnapecurka)(igrackazabebe)