Едукативно пијано со волан

1,100.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32687
Категорија:

Опис

• Едукативна играчка која овозможува развивање на сетилата за слух и вид за различни звуци и препознавање на различни бои кај вашето бебе.
• Процесот на притискање на копчињата може да го стимулира музичкиот потенцијал на детето.
• Производот овозможува подесување на звукот, звуци на полициски сирени, музичка скала, жмигавци.
• Наменет е за деца над 18 месеци.
• Производот користи 3×1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 24x14x12 cm.
• Димензии на пакувањето: 33x25x10 cm.

(играчка)(пијано)(волан)(igracka)(pijano)(volan)