Електричен чешел за исправање коса

449.00ден 900.00ден

Преглед на производот

Идеален за сите видови коса
60 минути Автоматско исклучување
Керамички конструкции
LCD дисплеј за подесување на температурата
5.6-ft вртежен кабел.
Мора да го држите копчето за вклучување неколку секунди за да ја активирате четката

180 степени за послаба коса
200 степени за природна и здрава коса
230 степени за густа или кадрава коса

Опис

Електричниот чешел лесно ја исправа косата без да ја оштети или изгори.
Совршена е за сите типови на коса, и на брз и лесен начин ќе добиете изглед со совршено исправена коса, како од салон.
Тајната е во специјални влакна со керамички материјал кои се загреваат до вистинската температура и нежно ја релаксираат косата додека ја четкате.