ELMA Пегла без пареа TP -001

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,629.00ден 2,000.00ден

Преглед на производот

 • Боја : бела
 • Пегла без пареа
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Рачка од бакелит
Категорија:

Опис

 • Пегла без пареа
 • Боја : бела
 • Контрола на температура на повеќе нивоа
 • Специјална подлога од силумин(AL SI)
 • Рачка од бакелит
 • Останати делови изработени од инокс
 • Тежина на пеглата 1,4 кг
 • Јачина: 1200 W