Fiat Bravo Android Navigacija

7,190.00ден7,890.00ден

Clear Selection

Преглед на производот

Универзално мп5 андроид радио со навигација. Во цената следува и рамката за Fiat Bravo можете да одберете радио со 1гб рам или 2гб со 16гб ром меморија.

Одговара на следниве модели:2006+

за повеќе информации контактирајте на фејсбук или на 079 285 613