Фискална каса

750.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

Овој реален мини маркет е специјално дизајниран за да обезбеди часови забава и стимулација, така што вашиот мал продавач навистина ќе се чуствува како дел од вашиот свет додека развива основни животни вештини.
Шифра: 32267
Категорија:

Опис

• Овој реален мини маркет е специјално дизајниран за да обезбеди часови забава и стимулација, така што вашиот мал продавач навистина ќе се чуствува како дел од вашиот свет додека развива основни животни вештини.
• Оваа фискална каса е одличен начин за зајакнување на броењето и раните математички вештини: собирајте ги монетите и банкнотите, избројте ги сите и вежбајте пресметување,додајте ги трошоците за целата храна и вратете кусур.
• Со притискање на копчето на баркод читачот се испушта звук на титкање.
• Касата се отвара, со притискање на копчињата испушта звуци, на самата каса има калкулатор, банкноти и монети.
• Производот користи 2×1,5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 19x15x9 cm.
• Димензии на пакувањето: 22x18x16 cm.

(fiskalna)(kasa)(kalkulator)(igra)(zabava)