Фискална каса со апарат за картичка

1,350.00ден 1,800.00ден

Преглед на производот

Овој реален мини маркет е специјално дизајниран за да обезбеди часови забава и стимулација, така што вашиот мал продавач навистина ќе се чуствува како дел од вашиот свет додека развива основни животни вештини.
Шифра: 32266
Категорија:

Опис

• Овој реален мини маркет е специјално дизајниран за да обезбеди часови забава и стимулација, така што вашиот мал продавач навистина ќе се чуствува како дел од вашиот свет додека развива основни животни вештини.
• Оваа фискална каса е одличен начин за зајакнување на броењето и раните математички вештини: собирајте ги монетите и банкнотите, избројте ги сите и вежбајте пресметување,додајте ги трошоците за целата храна и вратете кусур.
• Со притискање на копчето на баркод читачот се испушта звук на титкање.
• Касата се отвара,со притискање на копчињата испушта звуци, на самата каса има калкулатор, банкноти и монети, картичка за пазарење.
• Апаратот за картичка титка, има калкулатор.
• Производот користи 4×1,5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на пакувањето: 38x14x18 cm.
• Димензии на производот: 25x8x12 cm.

(fiskalna)(aparat)(karticka)(kalkulator)