Ford Focus II/C-Max/S-Max/Fusion/Transit/Fiesta III Android Navigacija

6,290.00ден6,990.00ден

Clear Selection

Преглед на производот

Универзално мп5 андроид радио со навигација. Во цената следува и рамката за Ford Focus/C Max/S Max/Fusion/Transit /Fiesta можете да одберете радио со 1гб рам или 2гб со 16гб ром меморија.

Одговара на следниве модели:Ford Focus II 2005+/C-Max 2005+/S-Max 2006+/Fusion 2006+/Transit 2006+/Fiesta III 2006-2008

за повеќе информации контактирајте на фејсбук или на 079 285 613