Фудбал

1,000.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32991

Опис

• Топка за фудбал за сите љубители на фудбалот и спортот.
• Фудбал за деца над 12 години, погодна за внатрешна и надворешна употреба.
• Изработен од висококвалитетен материјал.
• Димензии на производот: 20×20 cm.

(топка)(topka)