Преса за коса 4 во 1

549.00ден 900.00ден

Преглед на производот

Температура на греење: до 200 степени

Ширината на плочите: 28 милиметри

Напон: 220-240 V Фреквенција: 50 – 60 Hz

Моќност: 60W

Погоден за било која должина и тип на коса;

Едно ниво на греење

Заштита од прегревање

360 степени ротација на кабелот.

Опис