Глодалка за куче прстен

410.00ден 500.00ден

Преглед на производот

• Оваа глодалка ги комбинира функциите на чистење на забите, влечење, фризби, ослободување од анскиозност, забава.

Шифра: 16126

Категорија:

Опис

• Допринесува за повеќекратна забава на кучето.
• Новите и оригинални дизајнирани цик – цак испакнатини во форма запчаник и рогови на надворешната страна на кругот можат темелно да ги исчистат катниците на кучето кога тоа си игра со играчката, ефикасно го остранува забниот камен, остатоците од ориз и нечистотија, целосно го штитат оралното здравјето на забите.
• Димензии на производот: 13×13 cm.