Gorenje прочистувач на воздух Optiair 203M

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

6,990.00ден 8,050.00ден

Преглед на производот

 • Тајмер: Дигитален+
 • LCD: LCD дисплеј
 • Јонизатор
 • Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm

Опис

 • Тип на апарат: Прочистувач на воздух
 • OPTIAIR 203M
 • Тајмер: Дигитален
 • LCD: LCD дисплеј
 • Јонизатор
 • Турбо режим на работа
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Боја: Бела
 • Површина на просторот: 20 m2
 • Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39 × 58 × 22,5 cm
 • Нето тежина на апаратот: 5,7 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 6,6 kg
 • Осигурувач: 10 A
 • Гаранција: 2 години

Вентилатор со 4 нивоа
Прочистувачот на воздух има 4 брзини на вентилаторот (ниска, средна, висока, турбо).

Индикатор за чистење на филтерот
По 720 часа работење, една светилка покажува дека е потребно да се исчисти филтерот. Кога прочистувачот работи на највисоко ниво на вентилација, предупредувањето се појавува по 480 часа.

ХЕПА-филтер
ХЕПА-филтерот отстранува до 99.95% од честиците од воздухот, вклучувајќи ги поленот и јајцата на паразитите.

ЛЕД-индикатор
ЛЕД-индикаторите овозможуваат подобар преглед на работата на прочистувачот.

Тивко работење
Работењето на прочистувачот е речиси целосно тивко и невознемирувачко за корисникот, само 25 dB.

Тајмер
Тајмерот осигурува дека прочистувачот автоматски ќе се исклучи (1-2-4-8 часа), со давање сигнал со звучен аларм.