Гребалка за маче

990.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

• Оваа гребалка е направена врз основа на преференциите на вашата мачка, наклонетата површина овозможува гребење и истегнување и на угорнина и на удолнина, а исто така има и играчка со дупка и топка за истражување и игра.
• На вашето маче ќе му се допадне се во едно интерактивната гребалка за мачки, играчката со топки и тунелот.

Шифра: 16112

Категории: ,

Опис

• Димензии на производот: 45×23 cm.